Tour de SKE

A 2018-as Tour de Hongrie hatnapos programja során 865 kilométert teljesít. A mezőny útja során tíz megyén és száz településen teker majd át.

Homlok Tibor (Pici) Bringás társunk remek és kreatív sport ötlettel állt elő. Kezdeményezésének lényege, hogy mi is teljesítsük az idei Tour de Hongrie távolságait KOLLEKTÍVEN.

Az Adott napon egyénenként mindenki tekerjen akkora távolságot, amennyit csak szeretne, majd az adott napon képpel és távinformációval töltse fel a Facebook-ra. Célunk, hogy ezeket az egyéni teljesítményeket összeadva elérjük –esetleg meghaladjuk- az egyes szakasztávokat.

Például, ha augusztus 15-én, szerdán öten (akár külön-külön is), de tekerünk 30 kilométert és egy valaki közülünk munkába menet hajtott 4 kilométert, akkor elértük az 1. szakasz Balatonalmádi és Keszthely közötti távolságot.

Csak tegyél annyit, hogy öt napon át a FB-re felteszed a tekerésed távolságát és a napját és mellé írod, hogy #tourdeSKE, majd belinkelve az Egyelt e-mail címére elküldöd, akkor összesíteni tudjuk a napi adatokat.

A verseny szakaszait itt láthatod:

Szakaszok Dátum Távolság Mitől-meddig
1.       szakasz 2018. augusztus 15. szerda 154 km Balatonalmádi-Keszthely
2.       szakasz 2018. augusztus 16. csütörtök 190 km Velence-Székesfehérvár
3.       szakasz 2018. augusztus 17. péntek 206 km Cegléd-Hajdúszoboszló
4.       szakasz 2018. augusztus 18. szombat 182 km Karcag-Miskolc
5.       szakasz 2018. augusztus 19. vasárnap

 

128 km Kazincbarcika-Kazincbarcika

Legyünk részesei a hazai kerékpáros versenynek, adjuk össze erőinket! Tekerjünk naponta!

A végén akár még győztest is hirdethetünk!