Őrségi Kerékpáros Vándortábor keress túrakísérőket

Felhívás
az Őrségi Kerékpáros Vándortábor túrakísérői feladatainak ellátására

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület (SzoESE) keresi azokat a kerékpáros túrázást szerető és abban jártas kerékpárosokat, akik szívesen részt vesznek az ország minden részéből érkező általános iskolai felsős és középiskolai diákokból álló csoportok kíséretében. A csoportok 15 és 25 fő közötti létszámúak, a tagjai legalább 12 évesek. Minden csoportot legalább két, szakképzett, a túráért felelős tanár/felnőtt felügyel. Így a túrakísérők elsődleges feladata, hogy ismerje az útvonalat és vezesse a csoportokat.

A túrák 2018. június 18. és 2018. augusztus 21. között, hétfő, szerda és pénteki indulással valósulnak meg. A túra 7 napos (6 éjszakás). Az útvonal: Szentgotthárd (2 éjszaka), Őriszentpéter (2 éjszaka), Nádasd (1 éjszaka), Oszkó (1 éjszaka).

A túrakisérő teljes ellátást (szállás, étkezés, szükség esetén kerékpár) kap, valamint megbízási szerződéssel további br. 70.000 Ft/túra díjban részesül.

A túrakísérő kiemelt feladatairól a nyilatkozat után olvashatsz!

Elvárások:
– felnőtt korú
– gyakorlott kerékpáros, aki rendszeresen részt vesz túrákon vagy vezetett túrát;
– részt vesz a kétnapos útvonalbejáráson (amelyen a szállást és a vacsora költségét a MAKETUSZ biztosítja).

Az útvonalbejárások tervezett időpontjai: 2018. április 14-15. (szombat-vasárnap); 2018. május 5-6. (szombat-vasárnap); tartalék lehetőség a jelentkezések függvényében: április 30. – május 1. (hétfő-kedd)

– vállal legalább egy túravezetést (többet is lehet!) és egy tartalék túravezetést (ha a beosztott túravezetővel valami történne, természetesen ebben az esetben a túrakísérőknek járó díjazás fejében)

Ha érdekel:
1. gyere el a megbeszélésre 2018. április 4-én, szerdán 17.00 órakor az ELTE SEK Sportcsarnok Klub 1. helyiségébe (Károlyi Gáspár tér 4. régi „C” épület mögött)

2. ha nem tudsz ott lenni, küldd el a mellékelt nyilatkozatot kitöltve a kives.istvan@sek.elte.hu vagy az info@vasmksz.hu e-mail címre április 4-ig.

Ha kérdésed van:
Kivés István 20/777-4294
Simon Zoltán 30/845-7001

Ha többet akarsz megtudni a programról és a túráról:
bringasvandor.hu