Hogyan utazzuk be a világot havi egy minimálbérből?

Kétszer 50 perces előadás Zárug Zitától és Harkányi Árpádtól, akik 4 évig utaztak a világ körül összesen 46 országban és 4 kontinensen, fejenként 3353 forintos napi átlagbüdzsével.

A Budapesten hét alkalommal teltházas előadás után most Sárváron tartják meg ezt az előadást Zitáék, amelyet az előző előadások nagyon pozitív visszajelzései alapján továbbfejlesztettek. A tartalomból:
– Hogyan keress és spórolj pénzt tudatosan az utazásodra, közben, és előtte?
– Ötletek és tapasztalatok munkavízumokról és munkalehetőségekről
– Módszerek ingyenes vagy olcsó közlekedésre, szállásra és étkezésre
– Hogyan utazz kevésbé járt utakon, mégis biztonságosan?
– Mi a leghasznosabb eszköz egy ilyen utazáson?
– Mi az, amin nem érdemes spórolni?
– …és még sok minden más! 🙂

Belépő 1200 forint, Sárvári Kerékpáros Egylet tagoknak 800 forint.
Helyszín:  Sárvár, Zeneiskola Nagyterme (Pernecker-terme)

Jegyek elsősorban elővételben kaphatóak az alábbi linken. A helyszínen csak az esetben lesz kapható a jegy, ha még marad szabad hely a teremben.
Jegyvásárlás: tixa.hu
FONTOS: A jegyvásárláskor pipáljátok be az “Igen, kérem az előadás ajándék jegyzetét!” ha szeretnétek megkapni az előadás teljes, jegyzetelt, összes linket tartalmazó pdf dokumentumát!

Érdekesség, hogy Zita és Árpi gyalog fog megérkezni Sárvárra, egy 7 napos, 150km-es túra keretében, ami alatt az Országos Kéktúra 1-es és 2-es szakaszát fogják végiggyalogolni Sümegtől Írottkőig október 29. és november 4 között. E túrán is nagy szeretettel várnak bárkit útitársnak, részletek és jelentkezés az alábbi esemény leírásában: facebook.com – A részvétel önköltséges és egy-egy szakaszra is be lehet csatlakozni.