Átadtuk a Sárvári Nagycsaládosoknak a számos nagylelkű, jótékony sárvári kerékpár adományát

2015. december 13-án 17 órakor a sárvári Posta téren, Advent harmadik vasárnapján az Egylet tagjaival közösen meggyújtottuk a városunk adventi koszorúján a harmadik, az örömöt jelképező ünnepi gyertyát.

Az örömgyertya meggyújtása után elérkezett annak a pillanata, hogy szeretettel és számtalan kerékpáros jókívánsággal átadjuk a Sárvári Nagycsaládosoknak a számos nagylelkű, jótékony sárvári adományát. A 37 darab roller és kerékpár sok gyermek karácsonyát teszi szebbé, boldogabbá. A felajánlások becsült értéke a 350 ezer forintot is meghaladja.

Használatukhoz millió örömet, és felejthetetlen guruló mozgásélményeket kívántunk.

Az átadott kerékpárok a sok jótékony szívű sárvári adományozó ajándékai. Olyan nagyszerű embereké, akiknek szeretete önzetlenségükben is tükröződik. Az átadás estéjén közülük sokan ott voltak a Posta téren a többi jó lelkű, segítő emberrel együtt! 

Hálásan köszönjük nekik!

Sokat köszönhetünk azoknak is, akik egymás között „szájról-szájra” küldték az adománygyűjtés hírét.

Köszönjük Sárvár Város Önkormányzati Hivatalának, hogy biztosította a gyűjtés helyét. Külön köszönjük Polgármester Úr és Jegyző Asszony buzgó támogatását, a Hivatal recepciós és portaszolgálatos munkatársainak a segítségét, akik fogadták a felajánlásokat és átvettek a guruló járgányokat.

A Sárvári Televízió, a Sárvári Hírlap, a Vas Népe, az Isis Rádió, a Mária Rádió és a Láthatatlan Sárvár médiatámogatásával kezdeményezésünk híre szélesebb teret kaphatott.

Földi utakon Isteni jutalom a kerékpározás!- már azoknak is, akiknek ezután lesz rá lehetőségük.